Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vähä-Venäjän punajuurikeitto   • Hunaja-valkosipulikassler   • Joulukinkku (perusohje)   • Luumuporsaan joulupata   • Possu-sienipata   • Porsaankyljys (dieettiversio)   • Possunlihakäristys   • Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaatti   • Bratwurst makkara kotikonstein   • Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa   • Joulukinkku Reinin lihan tapaan   • Joulusyltty   • Taikinoitu porsaanfilee   • Yrttipossua suolakuoressa   • Grillipalat   • Sianlihhoo soossissa   • Sianlihakastike eli "läskisoosi"   • Burgundin pata   • Karamellisoitu ylikypsä kasleri 

Sianlihakastike eli "läskisoosi"



(kuudelle henkilölle)


  • 1 kg luutonta porsaankylkeä
  • 3 sipulia, noin 400 g
  • 1 rkl voita
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 l vettä
  • 6 murskattua maustepippuria
  • suolaa

1. Leikkaa porsaankylki puolen sentin paksuisiksi ja noi 10 cm:n pituisiksi viipaleiksi.
2. Ruskista viipaleet kuumalla pannulla. Kaada ruskistetut lihat siivilään ja ota kaikki rasva talteen kattilaan. Ruskista lopuksi suikaloidut sipulit.
3. Lisää kattilaan rasvan joukkoon voi ja vehnäjauhot. Kypsennä jauhoja miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat tumman ruskeita. Lisää ruskistetut sipulit, vesi ja mausteet.
4. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 tuntia.

Tarjoa perunasoseen ja viipaloitujen suolakurkkujen kanssa.

Eero Mäkelä



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2216976
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net