Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vähä-Venäjän punajuurikeitto   • Hunaja-valkosipulikassler   • Joulukinkku (perusohje)   • Luumuporsaan joulupata   • Possu-sienipata   • Porsaankyljys (dieettiversio)   • Possunlihakäristys   • Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaatti   • Bratwurst makkara kotikonstein   • Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa   • Joulukinkku Reinin lihan tapaan   • Joulusyltty   • Taikinoitu porsaanfilee   • Yrttipossua suolakuoressa   • Grillipalat   • Sianlihhoo soossissa   • Sianlihakastike eli "läskisoosi"   • Burgundin pata   • Karamellisoitu ylikypsä kasleri 

Hunaja-valkosipulikassler



(neljälle)
Porsaankasslerissa on lihansyissä rasvaa sopivasti, joten ne eivät kuiva grillissä.

  • 4 kasslerpihviä (à 200 g)
  • 8 ohueksi viipaloitua porkkanaa
  • 2 dl kahvikermaa
  • 1 tl sokeria
  • 6 halkaistua perunaa
  • 2 tl voita

    Marinadi:
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 1 rkl soijaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 puristettua valkosipulinkynttä
  • suolaa ja pippuria

  1. Marinoi pihvejä parin tunnin ajan, yön yli parempi.
  2. Hauduta viipaloituja porkkanoita miedolla lämmöllä pehmeiksi sokeri-kermassa.
  3. Keitä halkaistut perunat lähes pehmeiksi ja anna jäähtyä. Laita jokaiselle perunanlohkolle nokare voita ja grillaa tai hauduta grillissä ne foliossa.
  4. Grillaa kasslerpihvit ulkogrillissä tai parilassa voidellen niitä välillä marinadilla.

    Tarjoa porkkanoiden ja perunoiden kanssa. Lisäksi salaattia.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2307663
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net