Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Värikäs perunasalaatti   • Juusto-kirjolohisalaatti Kainuun juustoleivästä   • Peruna-purjosalaatti   • Nizzansalaatti   • Aurinkoinen lohisalaatti   • Feta-pinaattislaatti   • Kala-avokaadosalaatti   • Kesäinen lohisalaatti   • Pirasa salatasi, purjosalaatti   • Puolukka-hapankaalisalaatti   • Savukala-avokadosalaatti   • Waldorfin salaatti   • Loimulohi-avokaadosalaatti   • Salaatti Italienne   • Kreikkalainen juustosalaatti   • Inkivääri-seesamlohi   • Graavikalasalaatti 

Kesäinen lohisalaatti





(4 ruokailijalle)

Päävalmistusaine:
8 siivua HyväMaku kylmäsavulohta

  • 450 g HyväMaku kylmäsavulohta
  • 8 kpl viiriäisenmunia
  • 1 purkki anjovista
  • 1 punasipuli, ohueina suikaleina
  • 1 sitruuna, raastettu kuori sekä mehu
  • 1 nippu tilliä, hienoksi hakattu
  • 100 g suolatonta voita
  • 1/2 dl kapriksia
  • 6 kpl uusia perunoita
  • suolaa, mustapippuria

Tee näin:
Keitä perunat, leikkaa kuutioiksi. Aseta lohi, raaka viiriäisenkeltuainen, anjovis, punasipuli, tilli, sitruunankuori, kapris ja perunakuutiot kauniisti vuoalle. Ruskista voi, siivilöi ja mausta sitruunanmehulla ja suolalla, kaada lämmin voi ainesten päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457321
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net