Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Värikäs perunasalaatti   • Juusto-kirjolohisalaatti Kainuun juustoleivästä   • Peruna-purjosalaatti   • Nizzansalaatti   • Aurinkoinen lohisalaatti   • Feta-pinaattislaatti   • Kala-avokaadosalaatti   • Kesäinen lohisalaatti   • Pirasa salatasi, purjosalaatti   • Puolukka-hapankaalisalaatti   • Savukala-avokadosalaatti   • Waldorfin salaatti   • Loimulohi-avokaadosalaatti   • Salaatti Italienne   • Kreikkalainen juustosalaatti   • Inkivääri-seesamlohi   • Graavikalasalaatti 

Savukala-avokadosalaatti



Tämän salaatin voi tarjoilla joko alkupalana tai lounaana Lisukkeeksi paahtoleipää.
(4 henkilölle)

  • 3 tomaattia
  • 2 avokadoa
  • 1 nippu persiljaa
  • 1 nippu tilliä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 4 rkl oliiviöljyä (rypsi)
  • 400 g savulohta
  • suolaa, mustapippuria

1. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja avokado kuutioiksi. Suokaloi lohi ja sekoita se avokadokuutioiden joukkoon.
2. Jaa salaatti, tomaatit ja avokadosekoitus neljään kulhoon.
3. Sekoita oliiviöljy, viinietikka, suola ja pippuri kastikkeeksi. Kaada kastike salaatin päälle. Koristele tillillä ja persiljalla.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457306
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net