Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Värikäs perunasalaatti   • Juusto-kirjolohisalaatti Kainuun juustoleivästä   • Peruna-purjosalaatti   • Nizzansalaatti   • Aurinkoinen lohisalaatti   • Feta-pinaattislaatti   • Kala-avokaadosalaatti   • Kesäinen lohisalaatti   • Pirasa salatasi, purjosalaatti   • Puolukka-hapankaalisalaatti   • Savukala-avokadosalaatti   • Waldorfin salaatti   • Loimulohi-avokaadosalaatti   • Salaatti Italienne   • Kreikkalainen juustosalaatti   • Inkivääri-seesamlohi   • Graavikalasalaatti 

Graavikalasalaatti



  • 200 g tuoresuolattua kalaa
  • 1 sellerinvarsi
  • 2 salaatinlehteä
  • 1 rkl kaprisnuppuja tai etikassa ja suolaliemessä liotettuja voikukan nuppuja
  • 4 tomaattia
  • 1 kurkku
  • muutama tuore yrttilehti kuten sitruunamelissa

Viipaloi ja kuutioi graavikala. Leikkaa sellerinvarsi ohuiksi viipaleiksi poikittain. Revi pesty salaatti. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja kurkku kuutioiksi. Sekoita salaattiainekset ja ripota joukkoon kokonaisia yrttilehtiä. Varaa salaatin seuraan 1 – 2 kastiketta omissa astioissa. Pidä salaatti kylmänä tarjoiluun asti.
Kastike antaa salaatille ilmeen. Tuttu ja turvallinen kermaviilikastike tai kuubalainen rommikastike voivat olla tarjolla rinnakkain. Salaatinkastiketta ei kannata sekoittaa salaatin joukkoon etukäteen.


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2454556
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net