Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Värikäs perunasalaatti   • Juusto-kirjolohisalaatti Kainuun juustoleivästä   • Peruna-purjosalaatti   • Nizzansalaatti   • Aurinkoinen lohisalaatti   • Feta-pinaattislaatti   • Kala-avokaadosalaatti   • Kesäinen lohisalaatti   • Pirasa salatasi, purjosalaatti   • Puolukka-hapankaalisalaatti   • Savukala-avokadosalaatti   • Waldorfin salaatti   • Loimulohi-avokaadosalaatti   • Salaatti Italienne   • Kreikkalainen juustosalaatti   • Inkivääri-seesamlohi   • Graavikalasalaatti 

Värikäs perunsalaatti



Värikäs perunasalaatti


(4 annosta)





  • noin 600 g kiinteää perunaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 ½ rkl balsamiviinietikkaa tai punaviinietikkaa
  • 3/4 rkl sinappia
  • 2 lehtisellerinvartta
  • 8-10 cm:n pala purjoa
  • 3 tillinoksaa

  1. Pese ja harjaa perunat kunnolla ja paloittele ne. Keitä kevyesti suolatussa vedessä lähes pehmeiksi. Kaada keitinvesi pois ja jäähdytä perunat. Ne jäähtyvät nopeasti, jos nostat kattilan kylmään veteen.
  2. Kaada jogurtti suureen kulhoon. Lisää viinietikka ja sinappi. Huuhtele ja suikaloi sellerinvarret ja purjo. Ota tillistä talteen pari latvaa koristeluun ja hienonna loput. Sekoita selleri, purjo ja tilli kastikkeeseen.
  3. Kääntele perunat varovasti kastikkeeseen. Koristele tillillä.

TARJOILUEHDOTUS: Tarjoa makkara-, liha- ja kalaruokien kanssa.

Ravintoarvot:

Kilokaloreita 161
Kilojouleja 683
Hiilihydraatteja 32 g
Proteiineja 5 g
Rasvaa 2 g
Kuitua 3 g



Liity Kalaruokaverkkoon




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2576828
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net