Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kermaista tattikeittoa   • Korvasienimuhennos   • Ohra-tattikeitto   • Suolasienilihapata   • Sienispaghettikastike   • Siitakesienirisotto   • Kuminahaperot   • Teijan sienisalaatti   • Arkinen sienimuhennos   • Sokerisuolatut kantarellit   • Helppo sienimuhennos 
Kermaista tattikeittoa





  • 300 g tuoretta tattia kuutioituna
  • 1 kpl hienonnettu sipuli
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 5 dl mietoa kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl 1836 Classic Porter –olutta
  • mustapippuria

    1. Kuullota sipuli ja tattikuutiot voissa kattilassa. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita huolellisesti. Lisää joukkoon kanaliemi ja keitä miedolla lämmöllä n. 15 min. Soseuta teho- tai sauvasekoittimella.
    2. Lisää joukkoon kerma ja sherry. Lämmitä keitto kattilassa, mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.

    Keiton pinnan voit koristaa ja maustaa 1836 Classic Porterin vaahdolla.

    Juomasuositus: 1836 Classic Porter




  • Lähetä ohje


     
     
    | Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
    2457321
     
    Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
    Webbinen.net