Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kermaista tattikeittoa   • Korvasienimuhennos   • Ohra-tattikeitto   • Suolasienilihapata   • Sienispaghettikastike   • Siitakesienirisotto   • Kuminahaperot   • Teijan sienisalaatti   • Arkinen sienimuhennos   • Sokerisuolatut kantarellit   • Helppo sienimuhennos 

Kuminahaperot




  • 1 l puhdistettuja haperoita
  • 1 iso sipuli
  • 5 rkl voita
  • kuminasiemeniä
  • suolaa

1. Puhdista haperot hyvin ja leikkaa keskisuuriksi paloiksi, lado ne silputun sipulin kanssa voideltuun, tulenkestävään vuokaan. Pane lopppuvoi nokareina päälle.
2. Ripottele haperoiden päälle runsaasti kuminansiemeniä sekä muutama hyppysellinen suolaa. Peitä vuoka huolellisesti foliolla ja paista vuokaa uunissa 250 asteen lämmössä reilu puoli tuntia.

Mehukkaat, kuminan tuoksuiset, kiinteät haperot ovat mielenkiintoinen alkuruoka.






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2745859
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net