Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kermaista tattikeittoa   • Korvasienimuhennos   • Ohra-tattikeitto   • Suolasienilihapata   • Sienispaghettikastike   • Siitakesienirisotto   • Kuminahaperot   • Teijan sienisalaatti   • Arkinen sienimuhennos   • Sokerisuolatut kantarellit   • Helppo sienimuhennos 

Arkinen sienimuhennos




  • 1 l sieniä (sekasieniä)
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 ½ dl kuohukermaa
  • 1 ½ dl maitoa
  • suolaa
  • mustapippuria

1. Puhdistetut sienet paloitellaan, haihdutetaan pannulla neste pois. Sieniä voi myös esikeittää tai ryöpätä.
2. Lisätään voi ja käristetään muutama minuutti. Ripotellaan joukkoon jauhot, seosta hämmentäen lisätään kerma, maito sekä suola ja pippuri.
3. Muhennoksen annetaan muhia hiljaa 15 - 20 minuuttia. Hämmennetään silloin tällöin.

Tarjotaan silputun persiljan kera



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457289
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net