Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Venäläiset suolakurkut   • Mausteilta tuoksuva riisi   • Täytetyt räiskäleet   • Kasvismunakas   • Viiriäisen uppomunat   • Kuskus ja paahdetttuja kasviksia   • Zarzuella- Kala-ja äyriäispata   • Aioli   • Kardemummapannacotta ja appelsiinilohkoja   • Maurien mantelikeitto   • Tuhannen ja yhden yön munat   • Pizza painonvartijoiden tapaan   • Spagetti garbonara   • Bruschetta   • Perunamuhennoksen valmistus   • Suomalainen hapanleipä   • Ketsupin valmistus   • Valkosipuliöljyn valmistus   • Nakkisaslikit   • Kerrosklubileivät   • Oliiviöljy-voi levite 

Täytetyt räiskäleet



Taikina:

  • ½ l kylmää vettä
  • 3 – 3 ½ dl vehnäjauhoja
  • 2-3 munaa
  • 1 dl voisulaa
  • 1 tl tai vähemmän suolaa
  • paistamiseen voita tai rypsiöljyä

1. Vatkaa jauhot veteen.
2. Lisää munat ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Mausta suolalla. Taikinan on oltava ohutta, jotta siitä voi paistaa pitsimäisiä, hieman reikäisiä räiskäleitä.
3. Kuumenna paistinpannu, kaada sille hieman voisulaa ja paista tasaisella lämmöllä räiskäleitä. Lado paistetut räiskäleet pinoksi tulenkestävälle vadille.

Ellet käytä kaikkia räiskäleitä samalla kertaa, voit pakastaa loput. Pane silloin jokaisen paistamasi räiskäleen päälle liuska leivinpaperia, jotta voit myöhemmin irrottaa pinosta haluamasi määrän.

Lähde H.S.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2575295
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net