Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Venäläiset suolakurkut   • Mausteilta tuoksuva riisi   • Täytetyt räiskäleet   • Kasvismunakas   • Viiriäisen uppomunat   • Kuskus ja paahdetttuja kasviksia   • Zarzuella- Kala-ja äyriäispata   • Aioli   • Kardemummapannacotta ja appelsiinilohkoja   • Maurien mantelikeitto   • Tuhannen ja yhden yön munat   • Pizza painonvartijoiden tapaan   • Spagetti garbonara   • Bruschetta   • Perunamuhennoksen valmistus   • Suomalainen hapanleipä   • Ketsupin valmistus   • Valkosipuliöljyn valmistus   • Nakkisaslikit   • Kerrosklubileivät   • Oliiviöljy-voi levite 

Aioli



Aiolia kutsutaan maailman vanhimmaksi kulinaariseksi keksinnöksi. Tämä valkosipulimajoneesi sopii hyvin nautittavaksi Zarzuella-kalapadan kanssa.

Aioli



  • 2-4 valkosipulin kynttä
  • 2 munankeltuaista
  • 2 dl öljyä (1 dl rypsi- ja 1 dl oliiviöljyä)
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 mm (maustemitta) mustapippuria

Laita valkosipulit ja keltuaiset astiaan. Sekoita öljy joukkoon sauvasekoittimella, ensin tipottain, kunnes se paksunee. Mausta viinietikalla, suolalla ja pippurilla.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2576855
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net