Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Venäläiset suolakurkut   • Mausteilta tuoksuva riisi   • Täytetyt räiskäleet   • Kasvismunakas   • Viiriäisen uppomunat   • Kuskus ja paahdetttuja kasviksia   • Zarzuella- Kala-ja äyriäispata   • Aioli   • Kardemummapannacotta ja appelsiinilohkoja   • Maurien mantelikeitto   • Tuhannen ja yhden yön munat   • Pizza painonvartijoiden tapaan   • Spagetti garbonara   • Bruschetta   • Perunamuhennoksen valmistus   • Suomalainen hapanleipä   • Ketsupin valmistus   • Valkosipuliöljyn valmistus   • Nakkisaslikit   • Kerrosklubileivät   • Oliiviöljy-voi levite 

Tuhannen ja yhden yön munat



12 kappaletta munia keitetään normaaliin tapaan kehdeksan minuuttia. Lämpimät munat kuoritaan teelusikalla naputellen.
Munien marinadi:

  • 1 l raikasta vettä
  • 5 dl Kikkoman-soijaa
  • 1 tl ceyennepippuria, vet-sin-, sambal nasi- ja laos-maustetta
  • 1 dl etikkaa ja sokeria
  • 2 dl sakea

Keitä ainekset ja kuori muodostunut vaahto pois. Anna hautua puolisen tuntia. Kaada kuorittujen munien päälle ja anna jäähtyä. Säilytä viikko marinadissa jääkaapissa, jonka aikana munat mustuvat. Tarjoa tofun, -misotahnan, puikkoriisin ja patongin kanssa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2454544
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net