Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Venäläiset suolakurkut   • Mausteilta tuoksuva riisi   • Täytetyt räiskäleet   • Kasvismunakas   • Viiriäisen uppomunat   • Kuskus ja paahdetttuja kasviksia   • Zarzuella- Kala-ja äyriäispata   • Aioli   • Kardemummapannacotta ja appelsiinilohkoja   • Maurien mantelikeitto   • Tuhannen ja yhden yön munat   • Pizza painonvartijoiden tapaan   • Spagetti garbonara   • Bruschetta   • Perunamuhennoksen valmistus   • Suomalainen hapanleipä   • Ketsupin valmistus   • Valkosipuliöljyn valmistus   • Nakkisaslikit   • Kerrosklubileivät   • Oliiviöljy-voi levite 

Spagetti garbonara





  • 500 g spagettia
  • 300 g pekonia
  • 5 valkosipulinkynttä
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • 4 kananmunankeltuaista
  • mustaleimaemmentalia
  • suolaa

  1. Keitä pasta puolikypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta se.
  2. Suikaloi pekoni ja viipaloi valkosipulinkynnet.
  3. Kuullota valkosipulinkynsiä kattilan pohjalla oliiviöljyssä ja ota ne pois pannulta. Nosta pekonisuikaleet pannulle, maustuneeseen öljyyn. Paista niin, että pekoni alkaa muuttua rapeaksi.
  4. Mausta mustapippurilla ja kaada pasta päälle.
  5. Lisää keltuaiset ja raastettua juustoa ja sekoita hyvin.

(Lähde: mtv3 makuja)



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2454562
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net