Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Venäläiset suolakurkut   • Mausteilta tuoksuva riisi   • Täytetyt räiskäleet   • Kasvismunakas   • Viiriäisen uppomunat   • Kuskus ja paahdetttuja kasviksia   • Zarzuella- Kala-ja äyriäispata   • Aioli   • Kardemummapannacotta ja appelsiinilohkoja   • Maurien mantelikeitto   • Tuhannen ja yhden yön munat   • Pizza painonvartijoiden tapaan   • Spagetti garbonara   • Bruschetta   • Perunamuhennoksen valmistus   • Suomalainen hapanleipä   • Ketsupin valmistus   • Valkosipuliöljyn valmistus   • Nakkisaslikit   • Kerrosklubileivät   • Oliiviöljy-voi levite 

Bruschetta



(Bruchetta al formaggio e rabarbaro)


  • 250 g kuorittuja raparperipaloja (4 - 5 nuorta vartta)
  • 1 hienonnettu sipuli
  • pala chilipalkoa
  • 1 rkl sokeroa
  • 1 rkl sokeria
  • oliiviöljyä
  • 200 g vuohen- tai lampaanmaitojuustoa
  • 8 maalaisleipäviipaletta tai ruisleipää
  • suolaa, mustapippuria
  • tuoretta basilikaa

1. Kuumenna pari ruokalusikallista öljyä paistinpannussa ja kuullota sipuli. Lisää pala chiliä ja sekoita, kunnes tulisuus tarttuu öljyyn. Ota sitten chili pois. Sekoita joukkoon raparperipalat, sokeri sekä suola ja hauduta sosemaiseksi.
2. Leikkaa vuohenjuustoa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi.
3. Paahda leipä uunissa, mausta suolalla ja öljyllä.
4. Peitä leivät juustolla ja raparperisoseella. Pyöräytä pinnalle mustapippuria myllystä, viimeistele basilikalla.
5. Tarjoa brucshettaleivät salaattipedillä, jossa on Ruolaa, vuonankaalia, rapeaa salaattia ja kirsikkatomaattia.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404500
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net