Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Venäläiset suolakurkut   • Mausteilta tuoksuva riisi   • Täytetyt räiskäleet   • Kasvismunakas   • Viiriäisen uppomunat   • Kuskus ja paahdetttuja kasviksia   • Zarzuella- Kala-ja äyriäispata   • Aioli   • Kardemummapannacotta ja appelsiinilohkoja   • Maurien mantelikeitto   • Tuhannen ja yhden yön munat   • Pizza painonvartijoiden tapaan   • Spagetti garbonara   • Bruschetta   • Perunamuhennoksen valmistus   • Suomalainen hapanleipä   • Ketsupin valmistus   • Valkosipuliöljyn valmistus   • Nakkisaslikit   • Kerrosklubileivät   • Oliiviöljy-voi levite 

Kerrosklubileivät



(2 annosta)

  • 2 siivua paahdettua saaristolaisleipää
  • 2 siivua paahdettua täysjyvävehnäleipää
  • 2 siivua paahdettua kauraleipää
  • 0,25 dl majoneesia
  • 0,25 sienipikkelssiä
  • vihreää salaattia
  • 1 keitetty kananmuna viipaloituna
  • 1 tomaatti viipaloituna
  • 1 reilu viipale limousine-paahtopaistia
    Tai
  • 4 - 6 säilykesavumuikkua tai -ahventa

Yhdistä majoneesi ja sienipikkelssi. Voitele leivät seoksella. Kokoa annos täyttämällä kerrosleivät salaatilla, kananmuna- ja tomaattiviipaleilla sekä paahtopaistilla tai savukalalla. Tikuta leivät varrastikuilla, tarjoa salaatin ja hyvän juoman kera.

Ohjeen alkuperä: Erinomaista Etelä-Savosta



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475154
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net