Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Blinejä talon tapaan   • Blinit Haritonin tapaan   • Partiolaisten pikkublinit   • Blinejä Sortavalan tapaan   • Blinit Vanamon tapaan   • Blinit jugurtista ja kermaviilistä   • Oluen ystävän blinit   • Yrttiblinit ja muikun mäti   • Blinit eteläsavolaisittain 

Oluen ystävän blinit




  • 4 dl tattarijauhoja
  • 3 dl karkeita vehnäjauhoja
  • 50 g hiivaa (aika runsaasti)
  • 1 dl ranskankermaa
  • 6 dl maitoa
  • 1 dl tummaa olutta
  • 3 munankeltuaista ja valkuaista
  • hiukan suolaa ja sokeria
  • voin heraa

Lämmitä maito käden lämpöiseksi. Liota hiiva ja jauhot joukkoon ja anna muhia yön yli. Lisää joukkoon keltuaiset, vatkattu valkuainen, olut ja hera.
Paista paksuja blinejä kirkastetussa voissa ja tarjoa lisukkeina mätiä, smetanaa, sipulisilppua ja muita herkkuja, esimerkiksi hienonnettua suolakurkkua.

Keittiömestari
Wiljam Pyy



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2745871
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net