Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Heikin poropata   • Burgundin pataa hirvestä   • Hirvimureketta kaalissa   • Hirvipata   • Hirvenlihapihvit parilassa   • Riistaterriini   • Savustettua hirvenpaistia ja yrtti-juustomunakasta   • Savuporoa vuohenjuustomoussen ja punajuuren kanssa   • Poropata   • Hirvipaisti 
Hirvipata


  • 500 g hirven palapaistia
  • 1 sipuli
  • 1-2 porkkanaa
  • lanttua
  • vettä
  • vehnäjauhoja
  • suolaa, mustapippuria
  • kermaa

Ruskista lihanpalat paistinpannussa, siirrä pataan ja lisää vesi pannun kautta, jotta kaikki maut tulevat talteen. Kuullota juurekset ja lisää ne pataan.
Suurusta vehnäjauhoilla, mausta suolalla ja pippurilla.
Laita pata uuniin ja hauduta 150 asteessa ainakin 3 tuntia. Voit lopuksi lisätä niin halutessasi hieman kermaa.

Tarjoa padan kanssa juuresmuusia.

© Suomen Kuvalehti, Gourmet



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2511063
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net