Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Heikin poropata   • Burgundin pataa hirvestä   • Hirvimureketta kaalissa   • Hirvipata   • Hirvenlihapihvit parilassa   • Riistaterriini   • Savustettua hirvenpaistia ja yrtti-juustomunakasta   • Savuporoa vuohenjuustomoussen ja punajuuren kanssa   • Poropata   • Hirvipaisti 

Hirvenlihapihvit parilassa




  • Noin 1 kg hirvenpaistia
  • muutama valkosipulinkynsi murskattuna
  • mustapippuria myllystä
  • hiukan suolaa
  • rypsiöljyä

  1. Leikkaa liha jäisenä pihveiksi. Sulata pihvit täysin ja mausta valkosipulilla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää päälle rypsiöljyä.
  2. Pane pihvit kerroksittain astiaan ja anna maustua muutaman tunnin ajan.
  3. Paista parilalla nopeasti ja tarjoa suoraan ruokailijan lautaselle. Nauti karpalo- tai pihlajamarjahyytelön kera.

Tarjoa lisukkeena tummaa riisiä tai vihanneksia.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2511050
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net