Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Heikin poropata   • Burgundin pataa hirvestä   • Hirvimureketta kaalissa   • Hirvipata   • Hirvenlihapihvit parilassa   • Riistaterriini   • Savustettua hirvenpaistia ja yrtti-juustomunakasta   • Savuporoa vuohenjuustomoussen ja punajuuren kanssa   • Poropata   • Hirvipaisti 

Savustettua hirvenpaistia ja yrtti-juustomunakasta




(4 ruokailijalle)

Savustettu hirvenpaisti

Valmistusaineet:
  • 4 kananmunaa
  • 4 keltuaista
  • 4 dl kiehautettua kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • 100 g raastettua voimakasaromista kermajuustoa
  • 1 dl sekalaisia yrttejä, hienoksi hakattuina (esim. tilliä, persiljaa, basilikaa, ruohosipulia)
  • piparjuurta

    Valmistus:
    Sekoita yrtit (1 dl) kiehautettuun kermaan niin, että yrtit ovat mahdollisimman tasaisesti sekoittuneet kerman joukkoon ja seos on vihreä. Kaada joukkoon loput kermasta ja lisää kananmunat, keltuaiset sekä juustoraaste ja sekoita tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
    Laita tuorekelmu uunivuoan pohjalle, vuoan tulee olla niin leveä, että massasta tulee noin 2 cm korkea. Täytä vuoka ja peitä tuorekelmulla. Aseta uuni 100 C ja anna vuoan paistua uunissa kunnes massa on hyytynyt, noin 45 minuuttia. Ota vuoka uunista ja anna jäätyä. Leikkaa mieleisiksi annospaloiksi. Leikkaa hirvenpaistista ohuita viipaleita ja aseta viipaleet annospalojen päälle. Raasta hieman piparjuurta ja ripottele päälle.



  • Lähetä ohje


     
     
    | Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
    2511053
     
    Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
    Webbinen.net