Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Heikin poropata   • Burgundin pataa hirvestä   • Hirvimureketta kaalissa   • Hirvipata   • Hirvenlihapihvit parilassa   • Riistaterriini   • Savustettua hirvenpaistia ja yrtti-juustomunakasta   • Savuporoa vuohenjuustomoussen ja punajuuren kanssa   • Poropata   • Hirvipaisti 

Savuporoa vuohenjuustomoussen ja punajuuren kanssa



(4 ruokailijalle)


    Päävalmistusaine:
  • 12 ohutta siivua savuporoa

    Muut valmistusaineet:
  • 4 suurta punajuurta
  • suolaa, pippuria
  • 1 rkl öljyä

    Vuohenjuustomousse:
  • 100 g vuohenjuustoa, karkeaksi raastettuna
  • 1/2 dl crème fraîchea
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • ripaus jauhettua mustapippuria
    Koristeluun:
  • vihanneskrassia


1. Sekoita vuohenjuusto crème fraîchen ja hunajan kanssa. Mausta mustapippurilla.
2. Keitä punajuuret pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Kuori ja leikkaa ne n. 1/2 cm paksuiksi tangoiksi. Suolaa, pippuroi ja kaada öljy päälle.
3.Annostele savuporoviipaleet punajuuren ja moussenokareen kanssa. Saksi vihannneskrassia koristeeksi päälle.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2142151
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net