Savuporoa vuohenjuustomoussen ja punajuuren kanssa
(4 ruokailijalle)
Päävalmistusaine:
12 ohutta siivua savuporoa
Muut valmistusaineet:
4 suurta punajuurta
suolaa, pippuria
1 rkl öljyä
Vuohenjuustomousse:
100 g vuohenjuustoa, karkeaksi raastettuna
1/2 dl crème fraîchea
1 tl juoksevaa hunajaa
ripaus jauhettua mustapippuria Koristeluun:
vihanneskrassia
1. Sekoita vuohenjuusto crème fraîchen ja hunajan kanssa. Mausta mustapippurilla.
2. Keitä punajuuret pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Kuori ja leikkaa ne n. 1/2 cm paksuiksi tangoiksi. Suolaa, pippuroi ja kaada öljy päälle.
3.Annostele savuporoviipaleet punajuuren ja moussenokareen kanssa. Saksi vihannneskrassia koristeeksi päälle.