Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Heikin poropata   • Burgundin pataa hirvestä   • Hirvimureketta kaalissa   • Hirvipata   • Hirvenlihapihvit parilassa   • Riistaterriini   • Savustettua hirvenpaistia ja yrtti-juustomunakasta   • Savuporoa vuohenjuustomoussen ja punajuuren kanssa   • Poropata   • Hirvipaisti 
Burgundin pataa hirvestä


  • noin 1 kg hirvipaistia kuutioituna
  • voita paistamiseen
  • 5 dl punaviiniä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl merisuolaa
  • 1 tl valko-ja mustaapippuria
  • 100 g herkkusieniä
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 1 dl persiljasilppua

  1. Ruskista ainekset ja laita pataan.
  2. Lisää punaviini ja vesi.
  3. Puuteroi ruokalusikallisella vehnäjauhoja.
  4. Laita uuniin ja anna hautua 180 asteessa reilu puolitoista tuntia. Tarkkaile ettei neste pääse haihtumaan.

Tarjoile lisukkeena täysjyväriisiä tai uuniperunoita, vihersalaattia viinimarjahyytelön kanssa.

Liity Kalaruokaverkkoon



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2511053
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net