Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Heikin poropata   • Burgundin pataa hirvestä   • Hirvimureketta kaalissa   • Hirvipata   • Hirvenlihapihvit parilassa   • Riistaterriini   • Savustettua hirvenpaistia ja yrtti-juustomunakasta   • Savuporoa vuohenjuustomoussen ja punajuuren kanssa   • Poropata   • Hirvipaisti 
Hirvimureketta kaalissa


  • 500 g hirvenlapaa
  • 1 savoijinkaali
  • 100 g lämminsavupekonia
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl kuohukermaa
  • 100g sipulia
  • 1 dl haapasieniä
  • 1 tl suolaa
  • 10 katajanmarjaa ja maustepippuria

  1. Irrota savoijinkaalista lehtiä ja ryöppää niitä muutama minuutti. Nuiji ruoto pehmeäksi ja vuoraa lehdillä pitkulainen voilla voideltu vuoka.
  2. Jauha muut ainekset keskenään, liota korppujauhot kermassa ja sekoita niistä mureketaikina.
  3. Nosta mureke vuokaan, peitä voinokareilla ja kaalinlehdillä.
  4. Kypsennä vesihauteessa 180 asteessa reilu tunti. Anna jäähtyä.
  5. Kumoa mureke ja leikkaa kauniita viipaleita.

Lisäkkeenä voi tarjota perunamuhennosta ja puolukkasurvosta.

© Wiljam Pyy
Keittiömestari

Liity Kalaruokaverkkoon





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2511058
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net