Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Riisilumi a la saga   • Friteeratut banaanit   • Karkki-uuniomenat   • Tuorekiisseli   • Vaniljajäätelö   • Isoäidin omppu-pomppupiiras   • Muurinpohjaletut   • Eilarouvan puolukkaparfait   • Kuuluttajan melonipirtelö   • Jäädytetty tyrnimousse jäätykillä   • Kotisuklaa   • Köyhät ritarit   • Hedelmäsalaattia Rio de Janeiro   • Mansikkapötkylät   • Vohvelit   • Jouluhalko 

Friteeratut banaanit





  • 2 banaania
  • Taikina:
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl kylmää kivennäisvettä tai vettä
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • Paistamiseen rypsiöljyä

1. Sekoita frityyritaikina ja anna turvota puolen tunnin ajan.
2. Kuori, puolita ja halkaise banaanit. Kuumenna öljy padassa tai wokissa 180 asteeseen.
3. Kasta banaanipalat taikinaan ja friteeraa pari kerrallaan, kunnes pinta saa hieman väriä.
Tarjoa kuumina jäätekön ja inkiväärikastikkeen kanssa.

Inkiväärikastike:
1 ½ dl siirappia
2 rkl sokeria
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl omenaviinietikkaa
1 tl vaniliinisokeria
Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja kiehauta.






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457306
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net