Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Riisilumi a la saga   • Friteeratut banaanit   • Karkki-uuniomenat   • Tuorekiisseli   • Vaniljajäätelö   • Isoäidin omppu-pomppupiiras   • Muurinpohjaletut   • Eilarouvan puolukkaparfait   • Kuuluttajan melonipirtelö   • Jäädytetty tyrnimousse jäätykillä   • Kotisuklaa   • Köyhät ritarit   • Hedelmäsalaattia Rio de Janeiro   • Mansikkapötkylät   • Vohvelit   • Jouluhalko 

Vaniljajäätelö



(7 annosta)

  • liivatelehti
  • 2½ dl kylmää vettä
  • 5 dl vispikermaa
  • makeutusainetta
  • veitsenkärjellinen suolaa
  • 1 rkl vaniljaa

1. Pehmitä liivate pienessä määrässä kylmää vettä.
2. Sekoita 2½ dl kermaa ja 1½ dl vettä. Kuumenna (älä päästä kiehumaan)
3. Hämmennä pehminnyt liivate kermaseokseen ja lisää makeutusaine ja suola.
4. Hämmennä kunnes liivate on liuennut.
5. Jäähdytä, lisää sitten loppu kerma ja vesi sekä vanilja.
6. Jäädytä.

Jäätelöä tulee noin 1½ litraa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457273
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net