Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Riisilumi a la saga   • Friteeratut banaanit   • Karkki-uuniomenat   • Tuorekiisseli   • Vaniljajäätelö   • Isoäidin omppu-pomppupiiras   • Muurinpohjaletut   • Eilarouvan puolukkaparfait   • Kuuluttajan melonipirtelö   • Jäädytetty tyrnimousse jäätykillä   • Kotisuklaa   • Köyhät ritarit   • Hedelmäsalaattia Rio de Janeiro   • Mansikkapötkylät   • Vohvelit   • Jouluhalko 

Isoäidin omppu-pomppupiiras




  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl
  • kauraryynejä
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 130 g voita
  • 1 dl tummaa sokeria
  • 2 iloisen kanan munaa
  • 1 tl kanelia
  • 4-6 omenaa koosta riippuen

1. Voi ja sokeri vaahdotetaan, munat lisätään yksi kerrallaan hyvin vatkaten sekä jauhot.
2. Paistetaan pohjaa 8 min, ladotaan omenaviipalee pohjan päället ja paistetaan 180-asteessa noin puolisen tuntia että omput pehmenee ja reuna saa kauniin värin.

Tarjotaan vaniljakanelikastikkeen kera.

Wiljam Pyy
keittiömestari



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475129
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net