Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Riisilumi a la saga   • Friteeratut banaanit   • Karkki-uuniomenat   • Tuorekiisseli   • Vaniljajäätelö   • Isoäidin omppu-pomppupiiras   • Muurinpohjaletut   • Eilarouvan puolukkaparfait   • Kuuluttajan melonipirtelö   • Jäädytetty tyrnimousse jäätykillä   • Kotisuklaa   • Köyhät ritarit   • Hedelmäsalaattia Rio de Janeiro   • Mansikkapötkylät   • Vohvelit   • Jouluhalko 

Jäädytetty tyrnimousse jäätykillä




  • 3 munanvalkuaista
  • 6 keltuaista
  • 100 g sokeria
  • 2,5 dl vispattua creme fraishea
  • 4 cl raakaa tyrnimehua
  • 3 cl tyrnilikööriä
  • 2 cl konjakkia

Vatkaa kreemimäiseksi puolet sokerista ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset ja loppusokeri vaahdoksi, yhdistä ainekset ja laita kauniiseen annoskuppiin. Jäädytä pakastimessa.
Lisänä tyrninmehukiisseliä.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2403883
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net