Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Riisilumi a la saga   • Friteeratut banaanit   • Karkki-uuniomenat   • Tuorekiisseli   • Vaniljajäätelö   • Isoäidin omppu-pomppupiiras   • Muurinpohjaletut   • Eilarouvan puolukkaparfait   • Kuuluttajan melonipirtelö   • Jäädytetty tyrnimousse jäätykillä   • Kotisuklaa   • Köyhät ritarit   • Hedelmäsalaattia Rio de Janeiro   • Mansikkapötkylät   • Vohvelit   • Jouluhalko 

Köyhät ritarit



Köyhät ritarit hillon ja kermavaahdon kera ovat jälkiruokaklassikko parhaasta päästä. Mutta hyvistä hilloista ja marmeladista saat loihdituksi helposti monenmoisia herkkuja aterian päätteeksi tai muuten vain makean nälkään.

4 ruokailijalle

Muut valmistusaineet:
2 1/2 dl maitoa
1/2 dl sokeria
1 tl kanelijauhetta
1/2 tl vaniljasokeria
1/2 tl kardemummaa
1 kananmuna
8 pullaviipaletta


Tee näin:
Sekoita kaikki ainekset, paitsi pullaviipaleet, keskenään.
Liota pullaviipaleita hetki maitoseoksessa ja paista ne sitten voissa pannulla.
Tarjoa hillon ja kermavaahdon kera.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457273
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net