Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Paltamolainen norssipiirakka   • Norssikeitto kapakalasta 
Norssikeitto kapakalasta




  • 1 l vettä
  • 25 g kuoreen kapoja
  • 3 rkl ruisjauhoja
  • 100 g naurista tai lanttua
  • 500 g perunanlohkoja
  • 10 g kuivattuja keittojuureksia
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl voita
    2 sipulia

Keitä kuoreen kapoja, ruisjauhoja ja juuresviipaleita n. ½ tuntia. Lisää perunanlohkot sekä kuivatut keittojuurekset ja keitä, kunnes ne ovat kypsiä.
Hienonna sipuli ja kiehauta voissa. Lisää suola ja voi-sipuliseos keittoon.

© Kainuu à la carte




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602511
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net