Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Graavisampi   • Paahdettua sampea Välimeren tapaan   • Sampikääryleet appelsiini-basilikakastikkeessa   • Moskovalainen kalakeitto (Marski)   • Kalakeitto sammesta   • Sampisoppa 

Graavisampi





  • 200 g sampifileetä
  • 3 tl hiutalesuolaa (sormisuola)
  • vastajauhettua valkopippuria
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna

Ripottele sampifileen kummallekin puolelle suolaa, pippuria ja tilliä.
Kääri leivinpaperiin, laita se muovipussiin, puristele ilmat pois ja sulje tiiviisti.
Laita jääkaappiin maustumaan yhdeksi vuorokaudeksi. Voit myös laittaa kevyen painon päälle.
Leikkaa ohuita viipaleita ja laita ruisleivän päälle. Sopii myös sushin raaka-aineeksi. Koristele leipä esimerkiksi kirjolohen mädillä.






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2406557
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net