Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Graavisampi   • Paahdettua sampea Välimeren tapaan   • Sampikääryleet appelsiini-basilikakastikkeessa   • Moskovalainen kalakeitto (Marski)   • Kalakeitto sammesta   • Sampisoppa 

Paahdettua sampea Välimeren tapaan




  • 600 g sampifileetä
  • 4 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä

    Kasvishöystö:
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli viipaleina
  • 2 valkosipulin kynttä viipaleina
  • 1 pieni fenkoli suikaleina
  • 1 paprika paloina
  • suolaa
  • 1 oksa timjamia
  • 1 laakerinlehti
  • 2 dl tomaattimurskaa

Valmista ensin kasvishöystö. Kuullota öljyssä sipulit, fenkoli, paprika ja mausta suolalla.
Lisää joukkoon timjamin oksa, laakerinlehti ja tomaattimurska. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Mausta sampifileet sitruunamehulla ja suolalla. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon mustapippuri ja suola. Kasta fileet jauhoissa ja paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi. Jälkikypsennä tarvittaessa 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Tarjoa kasvishöystön kera.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2406558
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net