|
Etusivu
|
Kalaruokaaverkossa
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
Kirjaudu sisään:
Liity tiedotteiden postituslistalle
Keväinen lämminsavulohikulho
4 annosta
4 munaa
300 - 400 g lämminsavulohta
sitruunamarinoitua perunasalaattia
tillikurkk...
Lue lisää »
•
Ahven
•
Ankerias
•
Anjovis & Kilohaili
•
Hauki
•
Kampela
•
Kapakala
•
Kalakeitot
•
Kiiski
•
Kirjolohi
•
Kuha
•
Lahna
•
Liemet
•
Lipeäkala
•
Lohi
•
Made
•
Makrilli
•
Meriantura
•
Merikrotti
•
Muikku
•
Mustekala
•
Mäti
•
Nahkiainen
•
Nieriä
•
Norssi/Kuore
•
Pangasius sutchi
•
Ruijanpallas
•
Puna-antura
•
Sardelli
•
Sampi
•
Seiti
•
Siika
•
Silakka
•
Sardiini
•
Silli
•
Sushi ja Sashima
•
Suutari
•
Särki
•
Taimen
•
Terriini ja mureke
•
Tonnikala
•
Tuoresuolattu
•
Turska
•
Perinne (kala) ruokia
•
Erikoisuuksia
•
Kalakukko
•
Munaa, anjovista ja salaattia
TÄSTÄ OLET EHKÄ VAIN HAAVEILLUT. NYT ERIKOISTARJOUKSESSA!
Tutustu
Anjovis-kesäkurpitsa-laatikko
(Janssoninkiusauksen omainen)
neljälle
300 g perunaa
300 g kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 dl raastettua voimakasta juustoa
1 prk anjovisfileitä (125 g)
3 dl kuohukermaa
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Raasta perunat, kesäkurpitsa ja sipuli karkeaksi raasteeksi. Raasta juusto. Sekoita anjovisliemi kermaan. Lado ainekset kerroksittain voideltuun uunivuokaan anjovisfileiden ja liemen kanssa. Paista 40 minuuttia.
Klara Desser: Hienoja kalaruokia (mukaellen)
Pariloitua lohta ja sitrus-piparjuurikastiketta
Ainekset
600 g lohi-, kirjolohi- tai taimenfileetä
2 kpl sitruunan mehu
1 appelsiinin mehu
0...
Lue lisää »
|
Etusivu
|
Kalaruokaaverkossa
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
2665495
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net