1. Kuori perunat ja leikkaa ne viipaleiksi. Paloittele parsakaali. Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla. Levitä pinnalle tuorejuusto. Ripottele päälle kaprikset ja tilli. Kietaise fileet rullalle ja kiinnitä hammastikuilla.
2. Nosta perunaviipaleet limittäin lautaselle ja kypsennä pari minuuttia mikrossa kuvun alla.
3. Lisää kalarullat, kypsennä 2–3 minuuttia ja nosta parsakaalipalat lautaselle. Kypsennä vielä noin 3 minuuttia kuvun alla. Jos mikrossa ei ole pyörivää alustaa, kääntele lautasta välillä. Käytä 650–750 W:n tehoa. Kokeile kypsyyttä välillä. Nosta lautanen ruokapöytään ja herkuttele juuri valmistuneella ruoalla.
Kun valmistat useamman annoksen, kypsennä vain kala mikrossa ja perunat ja parsakaali kattilassa keittäen tai höyryttäen.