Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ranskalainen kalavati   • Avenfilekeitto   • Ahvenkasviskeitto   • Ahvenseläkettä ja shampanjavoikastiketta   • Ahvenpata   • Ahventa turkkilaisittain   • Keitetty ahven   • Kiinalaista kuhaa tai Aasialaista ahventa   • Paistettua ahvenfilettä ja parsaa   • Tomaatti-ahven-keitto   • Töölönlahden Ahvenpata àla Wiljam   • Yrttikalaa à la Veijo Vanamo   • Paistetut ahvenkakot   • Ahvenia venäläiseen tapaan   • Faaraon ahventa kookosmaidossa   • Ahven- ja katkarapukeitto   • Suolassa kypsennettyä hammasahventa   • Itämaista kalaa   • Meriahven taikinakuoressa   • Ahvenmuhennos   • Ahventa Valencian tapaan   • Paisto-ohje ahvenfileille   • Savustetut yrttiahvenet   • Kuha-ahven savukalasalaatti   • Raidallinen kalamureke   • Herkkuahven   • Kalagratiini ahvenesta, kuhasta tai siiasta   • Kalaseljanka ahvenesta   • Ahven-kaalinyytit   • Mustaherukka-ahvenet   • Parsa-ahven   • Tomaattiahvenet   • Hiillostetut ahvenet   • Ahventa ja parsaa mikrossa   • Paistettua ahventa   • Jussin tulinen kalakeitto   • Ahvenfileet vermuttikastikkessa   • Ahvenrullat ja tillivoi   • Ahvenfileitä milanolaisittain   • Lämminsavustetut yrttiahvenet   • Ahvenfileet Rennaise   • Dijon – kermassa haudutetut ahvenfileet   • Paavon ahvenrullat   • Ahven-sienirisotto   • Ahvenfileet sieni-kateenkorvatäytteellä   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kirveliahvenet   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kermaiset ahvenfileet   • Vokkiahvenet   • Nyljetty ahven fenkolipedillä   • Ahventa/kuhaa ja uusia perunoita   • Ahvenkeitto   • Höyrytetyt ahvenfileet   • Ahvenkeitto pilkkiahvenista   • Ahvenenmakuinen äyriäiskeitto   • Ahvenpihvit – sitruunapurjo   • Loimuahven   • Ahvenpihvit a`la Paakkinen 

Ahventa ja parsaa mikrossa





  • 2 perunaa
  • 100 g parsakaalia
  • 150 g ahvenfileetä
  • ripaus suolaa
  • 2 rkl kevyttuorejuustoa (esim. Valio ProFeel)
  • 2 tl kapriksia
  • 1 rkl tilliä hienonnettuna

1. Kuori perunat ja leikkaa ne viipaleiksi. Paloittele parsakaali. Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla. Levitä pinnalle tuorejuusto. Ripottele päälle kaprikset ja tilli. Kietaise fileet rullalle ja kiinnitä hammastikuilla.
2. Nosta perunaviipaleet limittäin lautaselle ja kypsennä pari minuuttia mikrossa kuvun alla.
3. Lisää kalarullat, kypsennä 2–3 minuuttia ja nosta parsakaalipalat lautaselle. Kypsennä vielä noin 3 minuuttia kuvun alla. Jos mikrossa ei ole pyörivää alustaa, kääntele lautasta välillä. Käytä 650–750 W:n tehoa. Kokeile kypsyyttä välillä. Nosta lautanen ruokapöytään ja herkuttele juuri valmistuneella ruoalla.

Kun valmistat useamman annoksen, kypsennä vain kala mikrossa ja perunat ja parsakaali kattilassa keittäen tai höyryttäen.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2690108
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net