Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ranskalainen kalavati   • Avenfilekeitto   • Ahvenkasviskeitto   • Ahvenseläkettä ja shampanjavoikastiketta   • Ahvenpata   • Ahventa turkkilaisittain   • Keitetty ahven   • Kiinalaista kuhaa tai Aasialaista ahventa   • Paistettua ahvenfilettä ja parsaa   • Tomaatti-ahven-keitto   • Töölönlahden Ahvenpata àla Wiljam   • Yrttikalaa à la Veijo Vanamo   • Paistetut ahvenkakot   • Ahvenia venäläiseen tapaan   • Faaraon ahventa kookosmaidossa   • Ahven- ja katkarapukeitto   • Suolassa kypsennettyä hammasahventa   • Itämaista kalaa   • Meriahven taikinakuoressa   • Ahvenmuhennos   • Ahventa Valencian tapaan   • Paisto-ohje ahvenfileille   • Savustetut yrttiahvenet   • Kuha-ahven savukalasalaatti   • Raidallinen kalamureke   • Herkkuahven   • Kalagratiini ahvenesta, kuhasta tai siiasta   • Kalaseljanka ahvenesta   • Ahven-kaalinyytit   • Mustaherukka-ahvenet   • Parsa-ahven   • Tomaattiahvenet   • Hiillostetut ahvenet   • Ahventa ja parsaa mikrossa   • Paistettua ahventa   • Jussin tulinen kalakeitto   • Ahvenfileet vermuttikastikkessa   • Ahvenrullat ja tillivoi   • Ahvenfileitä milanolaisittain   • Lämminsavustetut yrttiahvenet   • Ahvenfileet Rennaise   • Dijon – kermassa haudutetut ahvenfileet   • Paavon ahvenrullat   • Ahven-sienirisotto   • Ahvenfileet sieni-kateenkorvatäytteellä   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kirveliahvenet   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kermaiset ahvenfileet   • Vokkiahvenet   • Nyljetty ahven fenkolipedillä   • Ahventa/kuhaa ja uusia perunoita   • Ahvenkeitto   • Höyrytetyt ahvenfileet   • Ahvenkeitto pilkkiahvenista   • Ahvenenmakuinen äyriäiskeitto   • Ahvenpihvit – sitruunapurjo   • Loimuahven   • Ahvenpihvit a`la Paakkinen 

Ahvenfileet Rennaise





  • 8 ahvenfileetä (noin 1 kg yht.)
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 pientä sipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • ½ kg tomaatteja tai tölkki (400 g) säilyketomaatteja
  • valkopippuria, ½ tl murskattua timjamia, hiukan tabascokastiketta
  • 2½ dl kuivaa valkoviiniä

1. Fileoi ahvenet nahattomaksi. Pirskota fileille sitruunamehua ja mausta ne suolalla. Jätä fileet maustumaan.
2. Hienonna sillä välin sipulit ja valkosipulin kynsi ja kuulota ne pehmeiksi kuumassa öljyssä. Älä polta valkosipulia. Kalttaa tomaatit ja kuutioi malto, mikäli et käytä säilyketomaatteja. Lisää tomaatit sipulin joukkoon. Mausta suolalla, valkopippurilla, murskatulla kuivatulla timjamilla ja tabascokastikkeella.
3. Kaada seos uunivuokaan, lisää valkoviini ja kalafileet.
4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Jos kalafileet näyttävät ruskistuvan liikaa, peitä vuoka alumiinifoliolla.

Tarjoa kala kastikkeineen suoraan uunivuoasta. Lisäksi sopivat perunamuhennos ja raikas vihreä salaatti.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2690117
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net