Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ranskalainen kalavati   • Avenfilekeitto   • Ahvenkasviskeitto   • Ahvenseläkettä ja shampanjavoikastiketta   • Ahvenpata   • Ahventa turkkilaisittain   • Keitetty ahven   • Kiinalaista kuhaa tai Aasialaista ahventa   • Paistettua ahvenfilettä ja parsaa   • Tomaatti-ahven-keitto   • Töölönlahden Ahvenpata àla Wiljam   • Yrttikalaa à la Veijo Vanamo   • Paistetut ahvenkakot   • Ahvenia venäläiseen tapaan   • Faaraon ahventa kookosmaidossa   • Ahven- ja katkarapukeitto   • Suolassa kypsennettyä hammasahventa   • Itämaista kalaa   • Meriahven taikinakuoressa   • Ahvenmuhennos   • Ahventa Valencian tapaan   • Paisto-ohje ahvenfileille   • Savustetut yrttiahvenet   • Kuha-ahven savukalasalaatti   • Raidallinen kalamureke   • Herkkuahven   • Kalagratiini ahvenesta, kuhasta tai siiasta   • Kalaseljanka ahvenesta   • Ahven-kaalinyytit   • Mustaherukka-ahvenet   • Parsa-ahven   • Tomaattiahvenet   • Hiillostetut ahvenet   • Ahventa ja parsaa mikrossa   • Paistettua ahventa   • Jussin tulinen kalakeitto   • Ahvenfileet vermuttikastikkessa   • Ahvenrullat ja tillivoi   • Ahvenfileitä milanolaisittain   • Lämminsavustetut yrttiahvenet   • Ahvenfileet Rennaise   • Dijon – kermassa haudutetut ahvenfileet   • Paavon ahvenrullat   • Ahven-sienirisotto   • Ahvenfileet sieni-kateenkorvatäytteellä   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kirveliahvenet   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kermaiset ahvenfileet   • Vokkiahvenet   • Nyljetty ahven fenkolipedillä   • Ahventa/kuhaa ja uusia perunoita   • Ahvenkeitto   • Höyrytetyt ahvenfileet   • Ahvenkeitto pilkkiahvenista   • Ahvenenmakuinen äyriäiskeitto   • Ahvenpihvit – sitruunapurjo   • Loimuahven   • Ahvenpihvit a`la Paakkinen 

Paavon ahvenrullat



(4-6 annosta)


  • n. 600 g nahattomia ahvenfileitä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 150 g kylmäsavustettua kirjolohta hienonnettuna
  • 1/2 prk (100 g) sinihometuorejuustoa
  • ½2 dl tilliä hienonnettuna

    Sitruunakastike:
  • 1/2 sipulia hienonnettuna
  • 1/4 dl sitruunamehua
  • 1 prk (2 dl) ranskankermaa
  • 1 dl vettä
  • 1/2 kalaliemikuutiota
  • 1 1/2 rkl vehnäjauhoja
  • ripaus chilimaustetta
  • tilliä hienonnettuna

      Valmistus:
      1. Levitä ruodottomat ahvenfileet työlaudalle (nahkapuoli alaspäin). Sekoita lohi ja juusto keskenään. Mausta tillillä. Levitä lohitahna ahvenfileille. Kääri fileet rulliksi tai käännä vastakkain.
      Nostele voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia. Peitä kypsymisen puolessa välissä foliolla.
      2. Valmista kastike hauduttamalla sipulia rasvassa. Lisää joukkoon sitruunamehu, ranskankerma, vesi ja liemikuutio.
      3. Suurusta kastike maustamalla se ja viimeistelemällä tillillä.


      Tarjoa rullia sitruunakastikkeen keitettyjen perunoiden ja punajuuripyreen kanssa.






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2690102
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net