300-400 g ruodotonta kalaa kuutioina maun mukaan (lohta, kuhaa, ahventa)
tillihakkelusta koristeluun
1. Kiehauta kalaliemi. Pane kuivatut sienet siihen likoamaan.
2. Kuullota sipulia öljyssä, lisää riisi ja jatka kuullottamista kunnes se on läpikuultavaa. Jos käytät tuoreita sieniä lisää ne tässä vaiheessa ja jatka kuullottamista.
3. Kaada joukkoon viini ja anna sen imeytyä kokonaan riisiin. Lisää sitten kuumaa kala-sienilientä tai kalalientä kauhallinen kerrallaan. Lisää nestettä niin kauan kunnes riisi kypsyy ja muuttuu pehmeän aaltoilevaksi. Aavistus puruvastusta saa jäädä.
Mausta kypsä riisi suolalla, pippurilla, voilla ja parmesaanilla.
4. Paista kalakuutiot kypsäksi erikseen pannulla ja kääntele lopuksi riisin joukkoon tai ripottele risoton pinnalle.