Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ranskalainen kalavati   • Avenfilekeitto   • Ahvenkasviskeitto   • Ahvenseläkettä ja shampanjavoikastiketta   • Ahvenpata   • Ahventa turkkilaisittain   • Keitetty ahven   • Kiinalaista kuhaa tai Aasialaista ahventa   • Paistettua ahvenfilettä ja parsaa   • Tomaatti-ahven-keitto   • Töölönlahden Ahvenpata àla Wiljam   • Yrttikalaa à la Veijo Vanamo   • Paistetut ahvenkakot   • Ahvenia venäläiseen tapaan   • Faaraon ahventa kookosmaidossa   • Ahven- ja katkarapukeitto   • Suolassa kypsennettyä hammasahventa   • Itämaista kalaa   • Meriahven taikinakuoressa   • Ahvenmuhennos   • Ahventa Valencian tapaan   • Paisto-ohje ahvenfileille   • Savustetut yrttiahvenet   • Kuha-ahven savukalasalaatti   • Raidallinen kalamureke   • Herkkuahven   • Kalagratiini ahvenesta, kuhasta tai siiasta   • Kalaseljanka ahvenesta   • Ahven-kaalinyytit   • Mustaherukka-ahvenet   • Parsa-ahven   • Tomaattiahvenet   • Hiillostetut ahvenet   • Ahventa ja parsaa mikrossa   • Paistettua ahventa   • Jussin tulinen kalakeitto   • Ahvenfileet vermuttikastikkessa   • Ahvenrullat ja tillivoi   • Ahvenfileitä milanolaisittain   • Lämminsavustetut yrttiahvenet   • Ahvenfileet Rennaise   • Dijon – kermassa haudutetut ahvenfileet   • Paavon ahvenrullat   • Ahven-sienirisotto   • Ahvenfileet sieni-kateenkorvatäytteellä   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kirveliahvenet   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kermaiset ahvenfileet   • Vokkiahvenet   • Nyljetty ahven fenkolipedillä   • Ahventa/kuhaa ja uusia perunoita   • Ahvenkeitto   • Höyrytetyt ahvenfileet   • Ahvenkeitto pilkkiahvenista   • Ahvenenmakuinen äyriäiskeitto   • Ahvenpihvit – sitruunapurjo   • Loimuahven   • Ahvenpihvit a`la Paakkinen 

Ahvenfileet tomaattirisoton kera




  • 8 ahvenfileetä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • valkopippuria

    Risotto:
  • 2 sipulia silputtuna
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 3 dl puuroutumatonta riisiä
  • 4 dl lihalientä
  • suolaa, maustemitallinen sahramia
  • 3 tomaattia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • suolaa
  • ½ tl salviaa
  • 3 rkl voita
  • ½ nippua ruohosipulia

1. Taputtele kalafileet kuiviksi talouspaperilla. Pirskota niille sitruunamehua, mausta suolalla ja valkopippurilla.
2. Kuori ja silppua sipulit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuli läpikuultavaksi. Lisää sipulin joukkoon kuiva riisi ja sekoittele, kunnes se on lasimaista. Kaada kattilaan lihaliemi, mausta suolalla ja sahramilla, peitä kannella ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
3. Kalttaa ja silppua tomaatit, ja kun risotto on kiehunut 10 minuuttia, lisää tomaatit riisin joukkoon, sekoita ja jätä kiehumaan vielä 10 minuutiksi.
4. Kieritä kalafileet vehnäjauhoissa ja kananmunassa, ripota niille salviaa ja paista voissa 5 minuuttia kummaltakin puolelta.
5. Asettele paistetut fileet kypsän risoton pinnalle ja koristele silputulla ruohosipulilla.
Lisäkkeeksi sopii sikurisalaatti.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2690096
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net