|
|
|
 | Kermaiset ahvenfileet
(neljälle)
- 600 g ahvenfileitä
- noin 2 dl vettä
- 2 dl kuohukermaa
- 1 purjo renkaina
- muutama persiljanvarsi silputtuna
- nippu tilliä silputtuna
- suolaa ja valkopippuria myllystä
- 2 rkl vehnäjauhoja
1. Suolaa ja pippuroi ahvenfileet.
2. Ripottele kalapannun pohjalle purjorenkaat ja laita kalafileet niiden päälle. Kaada joukkoon niukasti vettä. Hauduta 4-5 minuuttia. Ota fileet pannulta ja pidä lämpiminä.
3. Sekoita vehnäjauhot kermatilkkaan, vatkaa suurus kalaliemen joukkoon. Lisää loppu kerma, tilli ja persilja. Kypsennä muutama minuutti.
4. Mausta suolalla ja valkopippurilla ja kaada kastike kuumien fileiden päälle.
|
|  |
|
|
|
|
2690108 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|