Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ranskalainen kalavati   • Avenfilekeitto   • Ahvenkasviskeitto   • Ahvenseläkettä ja shampanjavoikastiketta   • Ahvenpata   • Ahventa turkkilaisittain   • Keitetty ahven   • Kiinalaista kuhaa tai Aasialaista ahventa   • Paistettua ahvenfilettä ja parsaa   • Tomaatti-ahven-keitto   • Töölönlahden Ahvenpata àla Wiljam   • Yrttikalaa à la Veijo Vanamo   • Paistetut ahvenkakot   • Ahvenia venäläiseen tapaan   • Faaraon ahventa kookosmaidossa   • Ahven- ja katkarapukeitto   • Suolassa kypsennettyä hammasahventa   • Itämaista kalaa   • Meriahven taikinakuoressa   • Ahvenmuhennos   • Ahventa Valencian tapaan   • Paisto-ohje ahvenfileille   • Savustetut yrttiahvenet   • Kuha-ahven savukalasalaatti   • Raidallinen kalamureke   • Herkkuahven   • Kalagratiini ahvenesta, kuhasta tai siiasta   • Kalaseljanka ahvenesta   • Ahven-kaalinyytit   • Mustaherukka-ahvenet   • Parsa-ahven   • Tomaattiahvenet   • Hiillostetut ahvenet   • Ahventa ja parsaa mikrossa   • Paistettua ahventa   • Jussin tulinen kalakeitto   • Ahvenfileet vermuttikastikkessa   • Ahvenrullat ja tillivoi   • Ahvenfileitä milanolaisittain   • Lämminsavustetut yrttiahvenet   • Ahvenfileet Rennaise   • Dijon – kermassa haudutetut ahvenfileet   • Paavon ahvenrullat   • Ahven-sienirisotto   • Ahvenfileet sieni-kateenkorvatäytteellä   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kirveliahvenet   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kermaiset ahvenfileet   • Vokkiahvenet   • Nyljetty ahven fenkolipedillä   • Ahventa/kuhaa ja uusia perunoita   • Ahvenkeitto   • Höyrytetyt ahvenfileet   • Ahvenkeitto pilkkiahvenista   • Ahvenenmakuinen äyriäiskeitto   • Ahvenpihvit – sitruunapurjo   • Loimuahven   • Ahvenpihvit a`la Paakkinen 

Vokkiahvenet vihreiden kasvisten kera



(neljälle)

  • 600 g ahvenfileitä
  • 100 g katkarapuja
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 pieni suikaloitu purjo
  • 1 punainen paprika pieninä kuutioina
  • 1 rkl currya
  • 1 tl vehnäjauhoja
  • 2 dl kuohu- tai ruokakermaa
  • 2 rkl omena- tai appelsiinimehua
  • rypsiöljyä

1. Käytä kahta paistinpannua. Kuullota purjosuikaleet ja paprikakuutiot paistinpannussa öljyssä. Lisää curry ja vehnäjauhot ja kiehauta. Sekoita joukkoon kerma ja keitä kastike melko sakeaksi. Lisää mehu, kiehauta ja tarkista suola.
2. Mausta ahvenfileet kevyesti suolalla ja pippurilla ja paista kalapannussa öljyssä pari - kolme minuuttia puoleltaan.
3. Nosta fileet lämpimälle tarjoiluvadille ja kaada kastike kaloille. Kuumenna katkarapuja vain hetki kalapannussa ja ripottele ne kastikkeen pinnalle.
Tarjoa riisin kanssa tai pieninä annoksina alkupalana rapean salaatin ja vaalean leipäpalan kanssa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2690107
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net