|
|
|
 | Ahvenkeitto
- 400g nahattomia ahvenfileetä
- 1 isohko sipuli silputtuna
- 6 kuorittua perunaa
- 1,8 l raikasta vettä
- 1 rkl merisuolaa
- 6-8 maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
- 1 dl kuohukermaa
- ruohosipulia ja tillisilppua
- nokare voita
Freesaa lohkotut perunat ja sipuli voissa. Lisää joukkoon vesi ja mausteet ja hauduta lähes kypsiksi. Laita kahteen osaan leikatut ahvenfileet joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia kunnes maku tasaantuu.
Tarjoile lisänä ruisleipää.
Wiljam Pyy
keittiömestari
|  |
|
|
|
|
2692712 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|