|
|
|
 | Ahvenenmakuinen äyriäiskeitto
- 1,2 L hyvää kalalientä
- 400 g nahatonta ahvenfileetä
- 200 g äyriäissekoitetta
- 2 perunaa
- 1 sipuli
- 1 porkkana
- 1 pienehkö pala palsternakkaa
- 1 purkki tomaattimurskaa
- 2 laakerinlehteä
- pippurisuolaa
- rypsiöljyä freesaamiseen
Leikkaa ainekset pikkukuutioiksi ja freesaa kevyesti. Lisää tomaattimurska ja kuuma liemi joukkoon ja hauduta hiljalleen. Lisää sitten joukkoon kuutioidut ahvenfileet ja äyriäiset ja hauduta muutama minuutti. Tarkista maku ja tarjoile lisänä paahtoleipää.
Wiljam Pyy
keittiömestari & kalaruoan ystävien hallituksen jäsen
|  |
|
|
|
|
2692740 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|