|
|
|
 | Ranskalainen kalavati
- ½ keskikokoista selleriä
- 2 sipulia
- 1 purjo
- n. 700 g tuoreita nahattomia ahven tai siikafileitä
- suolaa ja pippuria
- 4 rkl tomaattisosetiivistettä
- 1 ½ dl kermaa
- 2 rkl silputtua persiljaa
- Raasta selleri ja sipuli raastinmyllyllä ja sekoita joukkoon melko ohuet purjorenkaat. Levitä seos hyvinvoideltuun kuumuutta kestävään vatiin ja aseta kalafileet päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita (esim. ravistelemalla kannellisessa lasipurkissa) tomaattisose, kerma, persilja, suola ja pippuri ja kaada seos kalafileille.
- Aseta vati 225-asteiseen uuniin n. ½ tunnin ajaksi.
Lisukkeeksi sopivat keitettyt perunat tai riisi sekä salaatti.
Liity Kalaruokaverkkoon
|
|  |
|
|
|
|
2690102 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|