|
|
|
 | Ahvenpata
(4 annosta)
- 1 kg kokonaisia ahvenia
- 2 rkl voita
- ½ - 1 tl suolaa
- 5 valkopippuria
- 1 sipuli
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 1 – 2 dl kalalientä
- 1 dl kuohukermaa
- persiljasilppua
1 Poista kaloista päät. Poista sisälmykset, huuhdo, fileoi tai nylje kalat.
2 Lado ahvenet voideltuun, laakeaan kattilaan tai ns. ravintolapannuun. Mausta suolalla.
3 Lisää pippurit ja kuorittu, viipaloitu sipuli.
4 Sekoita jauhot tilkkaan kalalientä. Kaada suurus, loppu liemi ja kerma kaloille.
5 Keitä hiljalleen kannen alla n. 15 minuuttia.
6 Sirottele persiljaa päälle.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.
Liity Kalaruokaverkkoon
|
|  |
|
|
|
|
2692724 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|