|
|
|
 | Paistettua ahvenfilettä ja parsaa
- 3 – 4 ahvenfileetä/ ruokailija
- suolaa, pippuria
Ruskistettu voi:
- 80 g voita
- 1 pss pinjansiemeniä
Lisäksi:
- keitettyä parsaa
Koristeeksi:
- kirveliä
1 Kuori parsat ja pane kiehumaan miedosti suolattuun veteen. Aloita kalafileiden paistaminen, kun parsat ovat miltei kypsiä.
2 Paista ahvenfileet kauniin ruskeiksi voissa pannulla, mausta fileet kevyesti suolalla ja pippurilla. Nosta ahvenfileet pannulta ja pidä ne lämpiminä.
3 Sulata voi puhtaaksi pyyhkäistyllä pannulla, lisää pinjansiemenet ja anna voin kiehua, kunnes se muuttuu väriltään vaalean pähkinänruskeaksi. Asettele ahvenfileet ja parsatangot lämmitetylle lautaselle. Lusikoi päälle ruskistettua voisulaa.
24.11.03, 15.5.2004
Liity Kalaruokaverkkoon
|
|  |
|
|
|
|
2690103 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|