|
|
|
 | Töölönlahden Ahvenpata à la Wiljam
- ½ kg ahvenfileetä
- pakkaus jäämerensalaattia
- purkki ranskankermaa
- 1 dl Flora ruokakermaa
- 1 dl valkoviiniä
- parmesan juustoraastetta
- voinokareita
- tillisilppua
- valkopippuria
1 Sekoita kastikkeen aineosat keskenään ja mausta valkkarilla, tillisilpulla ja valkopippurilla maun mukaan.
2 Voitele uunivuoka voilla ja laita fileitä ja kastiketta kerroksittain.
Lisää päällimmäiseen kastikekerrokseen parmesanjuustoa ja voinokareita.
3 Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia, kunne pintaan tulee hiukan kuorrutusta.
Tarjoa sipuliperunamuhennoksen kera.
Liity Kalaruokaverkkoon
|
|  |
|
|
|
|
2690107 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|