|
|
|
 | Ahventa Valencian tapaan
- ¼ dl kasviöljyä
- 800 g kalafileitä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl hienonnettua tuoretta fenkolia tai ¼ tl murskattuja fenkolinsiemeniä
- ¼ tl mustapippuria
- 2 savupekoninviipaletta
- 1 iso sipuli
- 1 paprika
- 4 tomaattia
- 1 laakerinlehti
- ripaus sahramia
- ½ tl suolaa
- ripaus cayennenpippuria
- Kuumenna kasviöljy isossa paistinpannussa. Ruskista kalafileet siinä, nosta uunivuokaan ja lisää mausteet.
- Lisää pekoniviipaleet pannuun ja kun niistä alkaa irrota rasva, lisää hienonnettu sipuli, paloiteltu paprika, laakerinlehti ja kuoritut, paloitellut tomaatit. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia.
- Lisää mausteet - sahrami kuivaa kämmentä vasten hienonnettuna - ja tarkista maku.
- Kaada seos vuokaan kaloille. Kypsennä (200 ºC) uunissa noin puoli tuntia.
Liity Kalaruokaverkkoon
|
|  |
|
|
|
|
2690112 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|