|
|
|
 | Kuha-ahven savukalasalaatti
- 1 kg savustettua kuhaa tai ahventa
- 2 dl tummaa puuroutumatonta riisiä
- 3,5 dl vettä
- ½ kalaliemikuutiota
- 1 ½ dl purjosipulirenkaita tai vajaa desilitra ruohosipulisilppua
- 1 ½ tl rypsiöljyä
- ripau sitruunapippuria
- ripaus suolaa
- tilliä
Kaada vesi kasariin ja sulata siihen kalaliemikuution puolikas. Lisää riisi ja keitä niin hauduttaen noin 20 minuuttia. Anna kypsän riisin jäähtyä.
Perkaa kalat ruodottomiksi ja silppua sipuli. Sekoita ainekset kunnolla keskenään. Koristele tuoreella tillillä.
Tarjoa salaatti vihannesten ja ruisleivän kera.
Liity Kalaruokaverkkoon
|
|  |
|
|
|
|
2690087 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|