Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ranskalainen kalavati   • Avenfilekeitto   • Ahvenkasviskeitto   • Ahvenseläkettä ja shampanjavoikastiketta   • Ahvenpata   • Ahventa turkkilaisittain   • Keitetty ahven   • Kiinalaista kuhaa tai Aasialaista ahventa   • Paistettua ahvenfilettä ja parsaa   • Tomaatti-ahven-keitto   • Töölönlahden Ahvenpata àla Wiljam   • Yrttikalaa à la Veijo Vanamo   • Paistetut ahvenkakot   • Ahvenia venäläiseen tapaan   • Faaraon ahventa kookosmaidossa   • Ahven- ja katkarapukeitto   • Suolassa kypsennettyä hammasahventa   • Itämaista kalaa   • Meriahven taikinakuoressa   • Ahvenmuhennos   • Ahventa Valencian tapaan   • Paisto-ohje ahvenfileille   • Savustetut yrttiahvenet   • Kuha-ahven savukalasalaatti   • Raidallinen kalamureke   • Herkkuahven   • Kalagratiini ahvenesta, kuhasta tai siiasta   • Kalaseljanka ahvenesta   • Ahven-kaalinyytit   • Mustaherukka-ahvenet   • Parsa-ahven   • Tomaattiahvenet   • Hiillostetut ahvenet   • Ahventa ja parsaa mikrossa   • Paistettua ahventa   • Jussin tulinen kalakeitto   • Ahvenfileet vermuttikastikkessa   • Ahvenrullat ja tillivoi   • Ahvenfileitä milanolaisittain   • Lämminsavustetut yrttiahvenet   • Ahvenfileet Rennaise   • Dijon – kermassa haudutetut ahvenfileet   • Paavon ahvenrullat   • Ahven-sienirisotto   • Ahvenfileet sieni-kateenkorvatäytteellä   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kirveliahvenet   • Ahvenfileet tomaattirisoton kera   • Kermaiset ahvenfileet   • Vokkiahvenet   • Nyljetty ahven fenkolipedillä   • Ahventa/kuhaa ja uusia perunoita   • Ahvenkeitto   • Höyrytetyt ahvenfileet   • Ahvenkeitto pilkkiahvenista   • Ahvenenmakuinen äyriäiskeitto   • Ahvenpihvit – sitruunapurjo   • Loimuahven   • Ahvenpihvit a`la Paakkinen 

Raidallinen kalamureke





  • 400 g kuha- tai ahvenfileitä
  • 200 g kirjolohifileetä
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 tl sokeria
  • ¼ tl valkopippuria
  • nippu tilliä
  • 2 dl kermaa
  • 1 muna


1. Voitele pitkä puolentoista litran uunivuoka ja vuoraa leivinpaperilla. Voitele myös paperi.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi.
3. Hienonna kuha- tai ahvenfileet monitoimikoneella.
4. Mausta kalamassa sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla tillillä.
5. Sekoita mureketaikinaan muna ja vatkattu kerma.
6. Levitä puolet seoksesta vuokaan. Asettele lohifileeviipaleet päälle. Ripottele pintaan suolaa ja pippuria ja ripaus valkopippuria.
7. Levitä loppuseos lohifileiden päälle.
8. Kypsennä mureketta 180 asteisessa uunissa vesihauteessa noin 1 – 1 ½ tuntia. Kun murekkeeseen pistettävään tikkuun ei tartu seosta, mureke on kypsä.
9. Jäähdytä vuoka vinossa asennossa ja kaada vuokkaan kertynyt neste pois.

Liity Kalaruokaverkkoon




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2690106
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net