|
|
|
 | Herkkuahven
- 600 g nahattomia ahvenfileitä
- ruisjauhoja tai korppujauhoja
- 1 tl suolaa, valkopippuria
- voita paistamiseen
Vihanneseos:
- 1-2 sipulia
- 1 tlk (210 g) herkkusieniä
- 1 paprika
- 1 valkosipulinkynsi
- pala vihreää kurkkua tai kesäkurpitsaa
- voita
- 1 tlk (1,2 dl) smetanaa
- tilliä, suolaa
- Leikkaa ahvenfileet kahteen osaan. Kääntele kalapalat ruis- tai korppujauhoissa, joihin on sekoitettu suola ja pippuri. Paista voissa miedolla lämmöllä haudutellen kauniin ruskeiksi.
- Silppua sipuli ja paprika. Leikkaa kurkku suikaleiksi ja viipaloi herkkusienet. Ruskista kevyesti pannulla, lisää smetana. tillisilppu ja muskattu valkosipulinkynsi.
- Kuumenna.
- Pane vihannesseosta kalapalojen päälle ja tarjoa kala tilliperunoiden kanssa.
|
|  |
|
|
|
|
2690094 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|