Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ankeriaskeitto   • Ankeriaspaisti (Jaakko Kolmonen)   • Keitetty ankerias sinappikastikkeessa   • Mausteinen keitetty ankerias   • Ankerias valkoviinissä   • Keitetty ankerias   • Tilliankerias   • Pariloitu ankerias   • Graavisuolattu ankerias   • Paistettu ankerias 

Tilliankerias




1. Nyljetty ja perattu ankerias paloitellaan.
2. Palat laitetaan kattilaan. Joukkoon lisätään runsaasti tilliä, kokonaisia maustepippureita, suolaa ja vettä.
3. Keitetään pienellä lämmöllä kypsäksi.
3. Kypsät palat otetaan liemestä erilleen jäähtymään.

Tarjotaan etikalla maustetun keitinliemen kanssa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404528
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net