Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ankeriaskeitto   • Ankeriaspaisti (Jaakko Kolmonen)   • Keitetty ankerias sinappikastikkeessa   • Mausteinen keitetty ankerias   • Ankerias valkoviinissä   • Keitetty ankerias   • Tilliankerias   • Pariloitu ankerias   • Graavisuolattu ankerias   • Paistettu ankerias 

Pariloitu ankerias




1. Ankerias nyljetään, perataan, halkaistaan ja paloitellaan.
2. Lisätään suola ja annetaan suolautua noin tunnin ajan. Suolautumisen jälkeen paloista karistellaan liika suola pois.
3. Palat kastetaan sulaan voihin tai ruokaöljyyn, leivitetään ja paistetaan parilalla kypsäksi.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404506
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net